Η πώληση παικτών θα καθορίσει το μπάτζετ

ΠΡΕΝΤΕΣΚΟΥ, ΓΚΟΥΜΠΕΡΑΤΣ ΚΑΙ ΡΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ

Δεν το κρύβουν στον Άρη πως, μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού για τη νέα σεζόν θα καλυφθεί από έσοδα που θα προέλθουν από την πώληση ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, αυτές οι κινήσεις θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ του σωματείου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παραγόντων του Άρη, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραχώρηση του Μπόνιφεϊς σε τούρκικη ομάδα, ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον κυρίως από συλλόγους της Κύπρου για τους Χριστοφόρου, Κύπρου, Παναγή και Ευσταθίου.

Το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του και το κεφάλαιο παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν διαπρέψει και κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγαλύτερων συλλόγων, θα βρεθεί σύντομα στο προσκήνιο.

Εφόσον η πρόταση συλλόγων για ποδοσφαιριστές του Άρη, περιέχει σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα, που θα ικανοποιούν το σωματείο της Λεμεσού, τότε δεν θα σταθεί εμπόδιο για παραχώρησή τους. Την ίδια ώρα, θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για ενίσχυση του ρόστερ, ώστε ο Άρης να είναι ανταγωνιστικός και στη νέα σεζόν.

Το θετικό για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι πως, οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, οι Πρεντέσκου, Γκούμπερατς και Ράνος αφήνουν θετικές εντυπώσεις. Εκτός απροόπτου στον Άρη θα προχωρήσουν και με τους τρεις για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ιδιαίτερα για τον τελευταίο, η παρουσία του στο τελευταίο τετράμηνο κρίνεται απόλυτα πετυχημένη, καθώς σε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέτυχε 8 γκολ.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον των Μποργκ, Αουρέλιο, Ράντι και Μαραγκουδάκη. Και οι τέσσερις είχαν θετική συμβολή στην καλή πορεία του Άρη και εκτός απροόπτου θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Λεμεσού.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ