aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ νοοτροπία των νεαρών

Η νοοτροπία των νεαρών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα οφέλη είναι πολλά από την κατάκτηση του κυπέλλου. Σε όλους του τομείς. Πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι στον Απόλλωνα (και στον προπονητή του ειδικά) αναγνωρίζεται ότι ξέρει να διαχειρίζεται σωστά το έμψυχο δυναμικό του.

Οι κυανόλευκοι άρχισαν το προχθεσινό παιχνίδι με τέσσερις Κύπριους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έθελξαν με το πάθος τους. Βασιλείου, Αγγελή, Κυριάκου και Στυλιανού επιλέγηκαν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ μπήκε ως αλλαγή και ο Γουίλερ. Πίσω από αυτούς είναι και άλλα παιδιά που περιμένουν τις ευκαιρίες τους, όπως οι Πίττας, Ιωσηφίδης και Ψύχας. Οι νεαροί είναι πλέον ώριμοι και καλλιεργημένοι με νοοτροπία πρωταγωνιστή.

Ο Χάμπος Κυριάκου στα 21 του χρόνια, μετρά ήδη δύο κατακτήσεις κυπέλλου, αφού ήταν και στην ενδεκάδα του τελικού του 2013 με αντίπαλο την ΑΕΛ. «Για όλους μας ήταν μία σημαντική επιτυχία. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο.

Το κλειδί ήταν το πάθος, μπορεί να μην παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις κι αυτό είναι που μας έδωσε τη νίκη.  Ο Απόλλων μπορεί για περισσότερα πράγματα και το μέλλον του ανήκει», δήλωσε πανευτυχής ο νεαρός άσσος των κυπελλούχων.

Τo μέλλον στον Απόλλωνα είναι ευοίωνο, με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Ο εμβολιασμός της σωστής νοοτροπίας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αποτελεί την εγγύηση για καλύτερες μέρες. Και όπως φαίνεται, οι βάσεις για να πάει ψηλότερα ο Απόλλων, είναι πολύ γερές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ