aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες απο την ΚΟΠ

Η ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες απο την ΚΟΠ

H KOΠ ενημέρωσε για τις κίτρινες κάρτες αλλά και για το πότε θα εκτίσουν οι παίκτες που χέουν συμπληρώσει κάρτες την ποινή τους

Η ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας Ζαχαρίας Άδωνη θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Κωστάκης Αρτυματά θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Paulo Vinicius Souza Dos Santos θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου Jason Puncheon θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Nenad Tomovic θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ Χρυσοβαλάντης Καπαρτής θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Mamadu Samba Cande θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Αχυρώνα Λιοπετρίου Λεόντιος Δημοσθένους θα εκτίσει την ποινή του στην 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας  Ivan Alekseev θα εκτίσει την ποινή του στην 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Μάρκος Στυλιανίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς Ανδρέας Βύρας θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Πρωταθλήματα Νέων

*Ο ποδοσφαριστής του Ερμή Αραδίππου Πέτρος Αδάμου θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαριστής του Ολυμπιακού Ανδρέας Μιχαήλ θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ