aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ορίστηκε η Αγγέλα Κυριάκου

Με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής που αφορούσαν τον πρώτο όμιλο συνεχίστηκε χθες η δράση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών που φιλοξενείται στην Ολλανδία.

Στην τελική φάση συμμετέχουν 16 ομάδες που κληρώθηκαν σε τέσσερις ομίλους και από κάθε όμιλο θα προκριθούν για την προημιτελική φάση οι δύο πρώτες ομάδες.

Για τον πρώτο όμιλο χθες το Βέλγιο νίκησε τη Νορβηγία με 2-0 και η Ολλανδία με πέναλτι της Spitse στο 20ο λεπτό επικράτησε 1-0 της Δανίας και έφτασε στους έξι βαθμούς.

Η πρώτη αγωνιστική έγινε την περασμένη Κυριακή όπου η Ολλανδία νίκησε με 1-0 τη Νορβηγία και η Δανία επίσης με 1-0 το Βέλγιο.

Η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου και περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Βέλγιο – Ολλανδία και Νορβηγία – Δανία.

Δεύτερος όμιλος

Η 2η αγωνιστική του ομίλου θα διεξαχθεί σήμερα και περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Σουηδία – Ρωσία και Γερμανία – Ιταλία.

Η διεθνής βοηθός μας διαιτητής Αγγέλα Κυριάκου ορίστηκε στον αγώνα της Σουηδίας με τη Ρωσία.

Στην πρεμιέρα η Ρωσία νίκησε με 2-1 την Ιταλία, ενώ η Γερμανία, κάτοχος του τίτλου στις τελευταίες έξι διοργανώσεις, έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη Σουηδία.

Τρίτος όμιλος

Η δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί αύριο με τις αναμετρήσεις Ισλανδία – Ελβετία και Γαλλία – Αυστρία.

Στην πρεμιέρα η Αυστρία που λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά σε τελική φάση νίκησε με 1-0 την Ελβετία και η Γαλλία επίσης με 1-0 την Ισλανδία.

Τέταρτος όμιλος

Η δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Σκοτία – Πορτογαλία και Αγγλία – Ισπανία.

Στην πρεμιέρα η Ισπανία νίκησε με 2-0 την Πορτογαλία και η Αγγλία επικράτησε της Σκοτίας με το επιβλητικό 6-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ