aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟ«Μελανό σημείο τη συνεχής ρίψη κροτίδων»

«Μελανό σημείο τη συνεχής ρίψη κροτίδων»

Με την τύχη τους τα έχουν στη γυναικεία ομάδα της Barcelona FA, καθότι ο τίτλος του πρωταθλήματος χάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα και μέσω ανακοίνωσης του συλλόγου, τονίζεται ότι το μοναδικό μελανό σημείο στον τελικό, ήταν η συνεχής ρίψη κροτίδων, ενώ δίνονται συγχαρητήρια στη διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Έσπασαν καρδιές την περασμένη Κυπριακή στο Κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς, στο ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ της Apollon Ladies με την Barcelona FA Women, που έκρινε τον τίτλο του Πρωταθλητή της φετινής σεζόν (2018-2019) και το οποίο ολοκληρώθηκε με τον πιο… χιτσκοκικό τρόπο!

Παρουσία 1500 περίπου φιλάθλων οι δύο ομάδες πήγαν στο ντέρμπι κορυφής με μόλις έναν βαθμό και με την Barcelona FA να είναι στην κορυφή με 63 έναντι 62 των Ladies, έτσι βολευόταν και με την ισοπαλία ώστε να πάρει το δεύτερο -και διαδοχικό- πρωτάθλημα.

Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι, με πολύ πάθος, δύναμη με τις δυο ομάδες να έχουν εναλλασσόμενη υπεροχή με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δυο περιοχές.

Η Barcelona FA προηγήθηκε στο 43ο λεπτό με κεφαλιά της Άντρης Βιολάρη και πλέον είχε βρεθεί μια ανάσα από τον τίτλο, όμως στο 50’ η Μάρκου με σουτ έπειτα από κλέψιμο ισοφάρισε σε 1-1 κι έκανε… θρίλερ το υπόλοιπο του αγώνα. Οι «κυανόλευκες» συνέχισαν να ψάχνουν για το 2-1, το οποίο δεν ερχόταν και ενώ όλα έδειχναν ότι η Barcelona FA, η οποία θα μπορούσε σε 1-2 φάσεις να «τελείωνε» το παιχνίδι, και θα έπαιρνε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στην ιστορία της, εκεί που ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει, η Ντιέκε στο 95ο λεπτό σκόραρε το «χρυσό» γκολ που έδωσε τελικά το πρωτάθλημα στις Apollon Ladies!

Συγχαρητήρια στη διαιτησία που στάθηκε στο ύψος του αγώνα, με μόνο μελανό σημείο τη συνεχή ρίψη κροτίδων από μέρους μερίδας οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ