aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΤο πρόγραμμα των Apollon Ladies στο Women's Champions League

Το πρόγραμμα των Apollon Ladies στο Women’s Champions League

Στις 18 και 21 Αυγούστου θα δώσει τους αγώνες της στο UEFA Women’s Champions League η πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies.

Οι Apollon Ladies κληρώθηκαν στον 6ο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης και θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα την Τετάρτη 18 Αυγούστου στις 17:45 στο Τσίρειο Στάδιο με αντίπαλο την FC Ντιναμό Λευκορωσίας.

Την ίδια μέρα, στις 22:15, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αναμετρηθεί με την Ουαλική Σουόνσι, επίσης στο Τσίρειο Στάδιο.

Οι νικήτριες ομάδες των δύο πρώτων αγώνων, θα αγωνιστούν το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 22:15 στο Τσίρειο Στάδιο διεκδικώντας την πρώτη θέση του ομίλου η οποία δίνει εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι χαμένες ομάδες θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό (21 Αυγούστου, 17:45, Τσίρειο Στάδιο).

Η κλήρωση της δεύτερης φάσης του UEFA Women’s Champions League θα γίνει στις 22 Αυγούστου και οι διπλοί νοκ άουτ αγώνες της φάσης αυτής είναι προγραμματισμένοι για τις 31 Αυγούστου / 1η Σεπτεμβρίου και 8/9 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες που θα προκριθούν από τη δεύτερη φάση, θα λάβουν μέρος στους ομίλους της διοργάνωσης (κλήρωση 13 Σεπτεμβρίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ