aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τι έγινε στο φιλικό με ΠΑΟΚ

Aναφορά στο φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Barcelona FA.

Aναλυτικά:

Το τρίτο και τελευταίο φιλικό έδωσε χτές η ομάδα μας επί Ελληνικού εδάφους. Αντίπαλη ομάδα οι νταμπλούχες του ΠΑΟΚ για 2η φορά σε 1 εβδομάδα. Η ομάδα με την απόδοση της χτες χαροποίησε ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση, βλέποντας τις προσπάθειες τους να επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο, όχι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για την αγωνιστική πειθαρχία και προσπάθεια των παικτριών.

Αγωνιστικά το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο άγονο 0-0. Ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι κέντρου με πολλά τρεξίματα, συνεχή μαρκαρίσματα και αρκετό πάθος. Η ομάδα μας δημιούργησε 3 καλές φάσεις με αποκορύφωμα το 28′ λεπτό, όπου ένα σουτ της Έλενας από το ύψος της περιοχής, ανάγκασε την αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύσκολη επέμβαση.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε ορεξάτη και αποδίδοντας καλύτερο ποδόσφαιρο από την αντίπαλο, πήρε τον αγώνα. Στο 60′ λεπτό η Σταυριάνα Αντωνίου, από τα νέα αποκτήματα της ομάδας, εκμεταλλευόμενη τον κενό χώρο που δημιουργήθηκε, μετά την εξαιρετική  κάθετη πάσα της Άντριας, πλάσαρε την αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 0-1.

Τα κορίτσια μας συνέχισαν να έχουν την υπεροχή του αγώνα πιέζοντας την αντίπαλο στο μισό γήπεδο, με αποτέλεσμα στο 68′ λεπτό, να τις αναγκάσει να κάνουν λάθος και να σημειώσουν αυτογκόλ, γράφοντας το 0-2.

Παρόλη την υπεροχή της ομάδας μας, στο 79′ σε μια στημένη φάση από τη δεξία πλευρά αφού είχε προηγηθεί φάουλ, έσκασε η μπάλα στην περιοχή και από το ύψος του πέναλτυ τα κορίτσια του ΠΑΟΚ κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2.

Η ομάδα μας δεν επηρεάστηκε ψυχολογικά και συνεχίζοντας να παίζει καλό ποδόσφαιρο κατάφερε με την Άντρια στο 82 να κερδίσουμε πέναλτυ το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Fatou, γράφοντας το τελικό 1-3.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με τις εξής παίκτριες: Εύα, Αθηνά, Fatou, Ζαμπά, Ηλιάνα, Άντρια, Rita, Μαριλένα, Rebbecca, Έλενα και Freda.

Κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου χρησιμοποιήθηκαν και οι ακόλουθες παίκτριες: Νικολάου, Βραχίμη, Ευριπίδου, Μαρινέλλα, Τουμάζου, Ιζαμπέλα, Σταυριάνα

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Τεχνικός της Ομάδας Αλέξης Χριστοδούλου ανέφερε τα ακόλουθα: «Σίγουρα είναι μια τεράστια επιτυχία για μας, αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις 2 βδομαδες έχουν περάσει από την αρχική φάση της προετοιμασίας της ομάδας μας. Παρόλα αυτά δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με συνέπεια και σοβαρότητα. Δεν σας κρύβω ότι για την φετινή χρόνια στόχος μας είναι σίγουρα μια καλή παρουσία στο κυπριακό πρωτάθλημα, το ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά και η κατάκτηση ενός πολυπόθητου τίτλου, είτε αυτός είναι το πρωτάθλημα είτε το κύπελλο. Τώρα όσον αφορά το έμψυχο υλικό, έχουν γίνει ποιοτικές προσθήκες παιχτριών που σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα μας».

Φωτογραφικό υλικό από το womensport.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ