aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΤα φώτα του παγκόσμιου γυναικείου ποδοσφαίρου είναι στραμμένα στην Αθήνα

Τα φώτα του παγκόσμιου γυναικείου ποδοσφαίρου είναι στραμμένα στην Αθήνα

Αρχίζει την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα το πρώτο Athens Women’s Football Summit, το μεγάλο παγκόσμιο συνέδριο που αφορά αποκλειστικά το γυναικείο ποδόσφαιρο. Το συνέδριο είναι διήμερο και σε αυτό θα λάβουν μέρος και αρκετά άτομα από την Κύπρο.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στη Γλυφάδα και ανάμεσα στους εισηγητές θα βρίσκονται εξέχουσες προσωπικότητες του γυναικείου ποδοσφαίρου, όπως η Brigitte Henriques (Αντιπρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου), η Rupinder Bains (μέλος του Δ.Σ. της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας), η Carolina Morace (σπουδαιότερη Ιταλίδα ποδοσφαιρίστρια όλων των εποχών), η Tatjana Haenni (υπεύθυνη ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου της Ελβετικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) και η Mayi Cruz Blanco (επικεφαλής Κόσμου της Πολυεθνικής εταιρείας ADECCO Group). Ομιλητής θα είναι και ο Gilberto Silva (Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2002 με την Βραζιλία).

Είναι η πρώτη φορά που τόσες πολλές σημαντικές φυσιογνωμίες του γυναικείου ποδοσφαίρου θα βρεθούν στην ίδια σκηνή.

Το 1ο Athens Women’s Football Summit θα παρακολουθήσουν ιδιοκτήτες, πρόεδροι και παράγοντες ομάδων, προπονητές, στελέχη, δημοσιογράφοι, χορηγοί και άλλοι εμπλεκόμενοι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μορφή ποδοσφαίρου στην εποχή μας και εκτιμάται βάσιμα πως στο άμεσο μέλλον θα απασχολεί όλους όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Προβλέπεται ότι πολύ σύντομα θα είναι υποχρέωση των συλλόγων να καλλιεργούν και να αναπτύσσουν το γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ έπονται ρυθμίσεις σε μισθολογικά θέματα και θέματα προβολής και τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Όλα αυτά και πολλά άλλα θα απασχολήσουν το πρώτο Athens Women’s Football Summit. Περισσότερα στο http://athenswfs.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ