aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣυνάντηση Προέδρου ΚΟΑ με εκπροσώπους των ομάδων του Γυναικείου ποδοσφαίρου

Συνάντηση Προέδρου ΚΟΑ με εκπροσώπους των ομάδων του Γυναικείου ποδοσφαίρου

Με τους εκπροσώπους των ομάδων του Γυναικείου ποδοσφαίρου που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ συναντήθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Ο κ. Μιχαηλίδης καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των ομάδων είπε: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που σας έχουμε σήμερα μαζί μας. Ανταποκριθήκαμε αμέσως ως Οργανισμός όταν μας ζητήσετε να συναντηθούμε. Θεωρούμε το γυναικείο ποδόσφαιρο πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε, όπου και όσο μπορούμε. Θα σας ακούσουμε με μεγάλη προσοχή και θέλω να πιστέψετε και να ξέρετε ότι εμείς θα είμαστε συνοδοιπόροι σας. Θέλουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο να προοδεύSει και να ανθίσει και όσο μπορούμε ως ΚΟΑ θα είμαστε δίπλα σας».

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των ομάδων από την πλευρά τους ανέφεραν συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν,  ιδιαίτερα το γηπεδικό και τις αρνητικές συνθήκες που υπάρχουν για τις ποδοσφαιρίστριες. Αποφασίστηκε όπως τα κύρια  θέματα που συζητήθηκαν καταγραφούν από πλευράς ομάδων σε υπόμνημα το  οποίο να σταλεί στον ΚΟΑ μέσω της ΚΟΠ.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων στη συνάντηση ήταν οι: Ανδρέας Μαραγκός Πρόεδρος Apollon Ladies, Γιώργος Παπαγεωργίου Αναπληρωτής Πρόεδρος Apollon Ladies, Χρίστος Κυπριανού Αναπληρωτής Πρόεδρος Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου/Αναγέννηση Πύργος, Μαριλένα Χαραλάμπους Πρόεδρος «Λευκοθέας» και Γιάννα Αργυρού υπεύθυνη Ομόνοιας Λευκωσία.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστη και ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ