aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣτην Μπουντεσλίγκα η Έλενα Αριστοδήμου!

Στην Μπουντεσλίγκα η Έλενα Αριστοδήμου!

Στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η διεθνής ποδοσφαιρίστρια Έλενα Αριστοδήμου. Ταξίδεψε το βράδυ της Τρίτης στη Γερμανία, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μέπεν, ολοκληρώνοντας έτσι μια σπουδαία μετεγγραφή.

Ήδη η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα τη νεαρή παίκτρια στην επίσημη ιστοσελίδα της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται ασφαλώς για ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της καριέρας της 20χρονης Αριστοδήμου, αλλά και τεράστια πρόκληση για την ίδια, αφού το Γερμανικό, είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η Γερμανική Εθνική ομάδα, είναι μία από τις πιο πετυχημένες, έχοντας κατακτήσει δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2003 και το 2007. Με στόχο τη διάκριση σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι η Μπουντεσλίγκα, η ταλαντούχα ποδοσφαιρίστρια ενσωματώθηκε άμεσα με την καινούργια της ομάδα. Η Αριστοδήμου πέρυσι αγωνιζόταν στη Φινλανδία, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στη Σουηδία και στην Μπαρσελόνα στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ