aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΠρωτάθλημα Γυναικών: 17η σερί νίκη για Apollon Ladies, 2-1 η Σαλαμίνα την Ομόνοια

Πρωτάθλημα Γυναικών: 17η σερί νίκη για Apollon Ladies, 2-1 η Σαλαμίνα την Ομόνοια

Άρχισε σήμερα η αγωνιστική δράση της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων σε δύο ομίλους.

Στο ντέρμπι που αφορούσε τον πρώτο όμιλο, η 2η της κατατάξης Νέα Σαλαμίνα Αρτοποιεία Πύργος νίκησε με 2-1 την Ομόνοια Λευκωσίας και της ξέφυγε κατά έξι βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 39ο λεπτό η Άντρη Βιολάρη, στο 41ο λεπτό η Σάρα Παπαδοπούλου ισοφάρισε σε 1-1 για την Ομόνοια και στο 45ο λεπτό η Μαρία Ιωάννου έδωσε εκ νέου προβάδισμα, 2-1 στη Νέα Σαλαμίνα, που τελικά διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα στον Πύργο.

Η πρωτοπόρος ομάδα Apollon Ladies πανηγύρισε την 17η σερί νίκη της μετά το 3-1 επί της Λευκοθέας Λατσιών και διατήρησε τις αποστάσεις από τη Νέα Σαλαμίνα.

Σκόραρε στην πρώτη της συμμετοχή η Nadine Heslam (25′), άλλα δύο τέρματα από τη Φρίντα (53′, 66′) που έφτασε στα 37. Για τη φιλοξενούμενη ομάδα σκόραρε στο 42ο λεπτό με πέναλτι η Ιφιγένεια Γεωργαντζή.

Σημειώνεται ότι οι ομάδες μεταφέρουν μαζί τους το βαθμολογικό απολογισμό της πρώτης φάσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας της β’ φάσης:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Apollon Ladies – Λευκοθέα Λατσιών 3-1
Νέα Σαλαμίνα Αρτοποιεία Πύργος – Ομόνοια Λευκωσίας 2-1

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Γεροσκήπου FC – Ερμής Απόλλων 1-0
ΑΕΛ Champions – Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Apollon Ladies 94-4 51
2. Νέα Σαλαμίνα Αρτοποιεία Πύργος 67-12 43
3. Ομόνοια Λευκωσίας 46-22 37
4. Λευκοθέα Λατσιών 54-17 30

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ