aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΠαίζουν μπάλα και οι γυναίκες στη Bet on Alfa

Παίζουν μπάλα και οι γυναίκες στη Bet on Alfa

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση αλλά είναι έντονη και η γυναικεία παρουσία. Η σεζόν αρχίζει επίσημα στην Κύπρο και στο γυναικείο ποδόσφαιρο με τον αγώνα του Super Cup ανάμεσα στις Απόλλων Ladies και την Barcelona FA που θα γίνει στις 11:00 στο γήπεδο της Παρεκκλησιάς.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και η Bet on Alfa προσφέρει στις στοιχηματικές επιλογές και αυτό τον αγώνα. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας τόσο στα 56 Πρακτορεία που διαθέτει Παγκύπρια η Bet on Alfa, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Για το ματς που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κύπρο, φαβορί προβάλλουν οι Απόλλωνα Ladies με απόδοση 1.60 για να πάρουν τη νίκη. Η Barcelona FA έχει απόδοση 4.30 για να πάρει τη νίκη, ενώ στο 3.40 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.55 είναι η απόδοση για το over 2.5 goals, στο 2.15 για το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 1.55.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις και κάντε τις επιλογές σας για όλη τη σημερινή δράση.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ