aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΟμόνοια και Barcelona FA διεκδικούν την κούπα

Ομόνοια και Barcelona FA διεκδικούν την κούπα

Μετά τους αγώνες της ημιτελικής φάσης ξεκαθάρισε το σκηνικό με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Γυναικών στο Final Four που διεξάγεται στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου.

Η Barcelona FA απέκλεισε με 1-0 την πρωταθλήτρια ομάδα του Apollon Ladies και η Ομόνοια επίσης με 1-0 τη Λευκοθέα Λατσιών στην παράταση. Ο τελικός της θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/5) στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταθοδεί απευθείας από τη Cytavision.

Apollon Ladies και Λευκοθέα θα αγωνιστούν για την 3η θέση σε αγώνα που θα διεξαχθεί κι αυτός αύριο στις 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας. Με την ολοκλήρωση του μικρού τελικού και πριν να αρχίσει ο τελικός, θα διοργανωθεί από την ΚΟΠ Fun Day κοριτσιών 5X5. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 13:30 και θα ολοκληρωθούν στις 15:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ