aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΟι Κορυφαίες της σεζόν 2021/22 στα ετήσια βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.!

Οι Κορυφαίες της σεζόν 2021/22 στα ετήσια βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.!

Η Άντρη Βιολάρη της Νέας Σαλαμίνας/Πύργος αναδείχθηκε η MVP του Πρωταθλήματος Γυναικών της σεζόν 2021/22, στα βραβεία «PASP BEST11 WOMEN’S AWARDS 2021/22» που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.)! Η διεθνής Κύπρια ποδοσφαιρίστρια έλαβε τις περισσότερες ψήφους των συναθλητριών της (69%), στην ψηφοφορία που «έτρεξε» τις προηγούμενες μέρες.

Τα φετινά βραβεία παρουσιάστηκαν για δεύτερη σεζόν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Capital TV, το βράδυ της Τρίτης 13 Απριλίου 2021 στο πλαίσιο της εκπομπής Capital Sports. Αυτά ήταν τα έβδομα βραβεία του γυναικείου ποδοσφαίρου, αφού διοργανώνονται από τον ΠΑ.Σ.Π. από τη σεζόν 2014/15 και φέτος είχαν την πολύτιμη στήριξη του εστιατορίου Buffalo Wings & Rings στη Λεμεσό.

Πέραν από την MVP, ανακοινώθηκε η κορυφαία ενδεκάδα, ο καλύτερος προπονητής και οι φιναλίστ, σε μια εκπομπή αποκλειστικά αφιερωμένη στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Πόλυ Χαραλάμπους. Τις κορυφαίες της σεζόν επέλεξαν μέσα από την ψήφο τους οι ίδιες οι ποδοσφαιρίστριες, σε ειδικό ψηφοδέλτιο στο οποίο ψήφιζαν παίκτριες από τις αντίπαλες ομάδες.

Κορυφαίος προπονητής της σεζόν 2021/22 αναδείχθηκε ο Laurent Fassotte των Απόλλων Ladies, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα της Λεμεσού στην κατάκτηση του νταμπλ.

Η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν 2021/22:

Μαρία Ματθαίου (Απόλλων Ladies)

Αθηνά Πανταζή (Άρης Ladies)

Julia Lester (Απόλλων Ladies)

Δήμητρα Καραπέτσα (Άρης Ladies)

Μαρία Ιωάννου (Απόλλων Ladies)

Φιλίππα Σάββα (Νέα Σαλαμίνα/Πύργος)

Μαρία Παναγιώτου (Απόλλων Ladies)

Victoria Kalaberova (Άρης Ladies)

Larkin Russell (Ομόνοια Women)

Άντρη Βιολάρη (Νέα Σαλαμίνα/Πύργος)

Krystyna Freda (Απόλλων Ladies)

Οι φιναλίστ της σεζόν 2021/22:

Οι φιναλίστ που έφθασαν ένα βήμα πριν την συμπερίληψη τους στην ενδεκάδα: Ανθή Παπακωνσταντίνου, Ivana Taneva, Steffi Hardy, Olga Iordachiusi, Yolanda Rosello, Katie Lockwood και Ειρήνη Μιχαήλ. Δεύτερος κορυφαίος προπονητής ψηφίστηκε ο Ανδρέας Ματθαίου της Νέας Σαλαμίνας.

Διοργανωτής των ετήσιων βραβείων ήταν ο ΠΑ.Σ.Π. και Μέγα Χορηγός και Δωροθέτης το BUFFALO WINGS & RINGS. Χορηγός Επικοινωνίας ο τηλεοπτικός σταθμός CAPITAL TV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ