aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟ«Η επόμενη μέρα είναι κάπως περίεργη...»

«Η επόμενη μέρα είναι κάπως περίεργη…»

Με δύο αναρτήσεις στο Facebook, το γραφείο Τύπου της γυναικείας ομάδας του Πύργου Λεμεσού αναφέρεται στην ήττα με 1-4 από τον Απόλλωνα και στην επόμενη μέρα η οποία χαρακτηρίζεται κάπως περίεργη.

Αναλυτικά:

«Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα μας με 1-4 από την Apollon Ladies σε παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το πρωί στο Κοινοτικό γήπεδο Πύργου. Οι πολλές και σημαντικές απουσίες αλλά και η αδράνεια στις στατικές φάσεις του αντιπάλου, δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στις γαλανόλευκες.

Παρά το “βαρύ” σκορ, τα κορίτσια του Λοράν Φασότ κατέθεσαν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους στο χορτάρι. Από αυτά τα παιχνίδια οι νεαρές παίκτριες που έχουμε παίρνουν εμπειρίες. Θέλουμε πάντως να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια, παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Συγχαρητήρια στην Apollon Ladies, για τη δίκαιη νίκη τους.

Η επόμενη μέρα, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Apollon Ladies, είναι κάπως περίεργη, όμως γενικά καλή. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά από πλευράς απόδοσης και εμφάνισης πιάσαμε καλά στάνταρ και δείξαμε ότι παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια μια πολύ ποιοτική ομάδα που διαθέτει τεράστιο για τα δεδομένα μπάτζετ.

Το σημαντικό, ειδικά για τα νέα κορίτσια, είναι ότι αποκτούν εμπειρίες σε αυτό το επίπεδο, γίνονται καλύτερα και τα κέρδη παρά την ήττα, ήταν πάρα πολλά από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η τακτική πειθαρχία, η προσήλωση, η προσπάθεια και η ατομική βελτίωση κάποιων παικτριών, μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά για τη συνέχεια. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, την ερχόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου, εκτός έδρας με την Νέα Σαλαμίνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ