aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΓυναικείο: «Θέλω τρόπαιο, θέλω τρόπαιο…»

Γυναικείο: «Θέλω τρόπαιο, θέλω τρόπαιο…»

Απόλλων Ladies και Ομόνοια Λευκωσίας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της Κυπελλούχου για τη σεζόν 2022-23. Ο τελικός θα διεξαχθεί απόψε (19:00, Cytavision2) στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα.

Μετά από κλήρωση, γηπεδούχος ομάδα θα είναι η Ομόνοια. Οι φίλοι των διαγωνιζομένων ομάδων θα παρακολουθήσουν τον τελικό από την κεντρική κερκίδα του Σταδίου. Οι φίλοι της Ομόνοιας θα εισέλθουν από την είσοδο 1 και οι φίλοι των Απόλλων Ladies από την είσοδο 2.

Η Ομόνοια για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε εκτός έδρας την Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά με 3-0 και η πρωταθλήτρια ομάδα Απόλλων Ladies τη Λακατάμια FC με 1-0 και τη Λευκοθέα Λατσιών με 4-1.

Ομόνοια και Απόλλων Ladies αναμετρήθηκαν ξανά σε τελικό την περίοδο 2020-21 και τότε κέρδισε η Ομόνοια στα πέναλτι με 4-3 (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση). Ήταν η πρώτη κατάκτηση για την Ομόνοια, ενώ οι Απόλλων Ladies πανηγύρισαν 11 φορές το τρόπαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ