aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Glasgow City FC το νέο εμπόδιο!

Η Glasgow City FC θα είναι ο αντίπαλος της Barcelona FA στη φάση των «32» του UEFA Women’s Champions League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Κύπρο στις 12-13 Σεπτεμβρίου και ο επαναληπτικός στη Σκοτία στις 26-27 Σεπτεμβρίου. Στην προκριματική φάση η αντίπαλος της πρωταθλήτριας μας συμμετείχε στον τρίτο όμιλο μαζί με την Άντερλεχτ, τη GKS Górnik Leczna Πολωνίας και την Martve Γεωργίας.

Η Glasgow City βρίσκεται στην 15η θέση της Ευρωπαϊκής κατάταξης με 35.415 βαθμούς. Η πρωταθλήτρια μας που συμμετέχει για πρώτη φορά στην διοργάνωση εξασφαλίζοντας εισιτήριο πρόκρισης μετά την πρωτιά της στο δεύτερο όμιλο στη Σλοβενία, για σκοπούς κλήρωσης τοποθετήθηκε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Από εκεί και πέρα ικανοποίηση που αποφεύχθηκαν τα μεγαθήρια της διοργάνωσης είναι το πρώτο συναίσθημα που επικρατεί στην οικογένεια της Barcelona FA. Από την άλλη μεριά η αισιοδοξία είναι συγκρατημένη μιας και η αντίπαλος είναι ομάδα με συνεχή παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Glasgow City συνεχής πρωταθλήτρια Σκωτίας τα τελευταία 13 χρόνια, έχει μόνιμη παρουσία στη φάση των 32 του Uefa Women’s Champions League τα τελευταία 8 χρόνια, καταφέρνοντας μάλιστα 3 φορές να περάσει στη φάση των 16 και 1 φορά στη φάση των 8.

Σίγουρα πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο και δεν είναι τυχαίο που συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των δυνατών ομάδων της σημερινής κλήρωσης και η ομάδα μας θα χρειαστεί να κάνει ακόμη μία υπέρβαση, για να μπορέσει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Η Glasgow City τερμάτισε πρώτη με απολογισμό έξι βαθμούς σε τρεις αγώνες με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Glasgow City – Άντερλεχτ 1-2

Glasgow City – Martve 7-0

Glasgow City – GKS Górnik Leczna 2-0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ