aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΕπίσημα στην τελική φάση του EURO Γυναικών η Ξένια Ηροδότου

Επίσημα στην τελική φάση του EURO Γυναικών η Ξένια Ηροδότου

Η διεθνής βοηθός διαιτητής Ξένια Ηροδότου έχει επιλεγεί από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA στη διαιτητική ομάδα της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2022.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ορισμό για την Ξένια Ηροδότου αφού, αξιολογήθηκε να οριστεί σε αγώνες στο πιο ψηλό επίπεδο. Ο ορισμός αυτός αποτελεί επιβράβευση για την ίδια και είναι ιδιαίτερα τιμητικός και για τη διαιτησία μας.

Για την τελική φάση του EURO Γυναικών 2022 που θα διεξαχθεί στην Αγγλία από τις 6 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022, η UEFA έχει επιλέξει 13 γυναίκες διαιτητές και 25 γυναίκες βοηθούς διαιτητές.

“Η επιλογή των διαιτητών για το EURO Γυναικών ήταν πάρα πολύ δύσκολη αφού υπάρχουν πολλές γυναίκες διαιτητές που βρίσκονται σε πολύ ψηλό επίπεδο. Έχοντας αξιολογήσει τις γυναίκες διαιτητές σε πρόσφατα σεμινάρια προετοιμασίας και παρακολουθώντας την απόδοση τους σε διεθνείς αγώνες που είχαν οριστεί, γνωρίζουμε ότι όλες όσες έχουν επιλεγεί, έχουν όλα τα εχέγγυα για καλές και ομοιόμορφες διαιτησίες στην τελική φάση” δήλωσε μετά την ανακοίνωση των ονομάτων ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA Roberto Rosetti.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα, η Ξένια Ηροδότου είχε οριστεί ως βοηθός διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League Γυναικών μεταξύ της Wolfsburg και της Άρσεναλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ