aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΈλαμψε με χατ τρικ το «κανόνι» από τη Μολδαβία

Έλαμψε με χατ τρικ το «κανόνι» από τη Μολδαβία

Ξεχωριστή αναφορά κάνει η ομάδα του Πύργου Λεμεσού στην παίκτρια της ομάδας Κλαούντια Σίπερ, με το πέρας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών, αφού στο παιχνίδι με τη Λακατάμια, η Μολδαβή επιθετικός πέτυχε χατ τρικ στην ευρεία νίκη με 7-0.

Η αναφορά από την ομάδα της Λεμεσού: «Ήρθε στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, βοήθησε αρκετά την ομάδα στην διεκδίκηση των περσινών της στόχων, πήρε το χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται κάθε αθλητής στα δεδομένα της νέας ποδοσφαιρικής στέγης και τη φετινή σεζόν αποδεικνύει το λόγο που η Διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία για να την εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της. Ο λόγος για την διεθνή Μολδαβή επιθετικό μας Claudia Chiper, η απόδοση της οποίας τη φετινή σεζόν κινείται σε σταθερά υψηλά στάνταρ, αποτελώντας μια ποιοτική μονάδα, η οποία μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Την περασμένη Κυριακή πέτυχε τρία γκολ στη νίκη επί της Lakatamia FC καταγράφοντας και το πρώτο της χατ τρικ στο φετινό πρωτάθλημα Γυναικών Dimco».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ