aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΈλαμψαν οι Champions Ladies στο Rhodes Youth Ladies Football Festival! (vid & pics)

Έλαμψαν οι Champions Ladies στο Rhodes Youth Ladies Football Festival! (vid & pics)

Νικήτρια στο πρώτο Διεθνές Τουρνουά Γυναικείου Ποδόσφαιρου, το Rhodes Youth Ladies Football Festival 2018, αναδείχτηκαν οι Champions Ladies εκπροσωπούντος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Κυπριακό Γυναικείο Ποδόσφαιρο!

Το τουρνουά διεξήχθη στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου, το τετραήμερο 14-17 Σεπτεμβρίου και διοργανώθηκε από τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. το Δήμου Ρόδου και την Ε.Π.Σ.Δ. με τη συμμετοχή των Champions Ladies, του Κωακού Φιλίνου, του Όμιλου Αθλοπαιδιών Κω, του Σταυρού Καλυθιών και του Ηρακλή Μαριτσών.

Τα νεαρά κορίτσια της Ακαδημίας των Πρωταθλητών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα  τετραήμερο πλούσιο σε αγωνιστική δράση και προπόνηση υπό την επίβλεψη του τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας (κορασίδων, νεανίδων και γυναικών) Πριόνα Αντώνη.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Champions The Soccer Academy Δημήτρης Δημητρίου ο οποίος ήταν παρόν με την αποστολή της ομάδας δήλωσε προς το πρώτο site ακαδημιών της Κύπρου τα εξής: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας τα οποία εκπροσώπησαν την Κύπρο με τον καλύτερο τρόπο στο πολύ όμορφο πραγματικά τουρνουά που διεξήχθη στη Ρόδο. Εκ μέρους της Champions The Soccer Academy θέλω να δώσω θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Ροδου,στη Περιφέρεια Αιγαίου, στην ΕΠΣΔ, στον ΔΟΠΑΡ, στο Σύλλογο ΑΣΤΙΡ ΡΟΔΟΥ και προσωπικα στον κ. Θεοδώρου, Διευθυντή ΔΟΠΑΡ και Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, Τεχνικό Διευθυντή ΑΣΤΙΡ. Ευχή μας το τουρνουά αυτό να καταστεί θεσμός».

Τα κορίτσια των Champions Ladies πριν από την αναχώρηση τους για την Κύπρο φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Ρόδου στο υπέροχο και μεγαλεπίβολο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης και επέστρεψαν στο νησί της Αφροδίτης με τις ωραιότερες αναμνήσεις μέσα στην κούπα της 1ης θέσης του Rhodes Youth ladies Football Festival 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ