aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΔιπλό μετεγγραφικό κτύπημα η Νέα Σαλαμίνα

Διπλό μετεγγραφικό κτύπημα η Νέα Σαλαμίνα

Σε δύο μετεγγραφές προχώρησε η Νέα Σαλαμίνα στην προσπάθεια που γίνεται να ενδυναμωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας των γυναικών. Πρόκειται για την Ελένη Σεργίου (κεντρική φωτό) και την Σκοπιανή Λουλίγια Ζίβιτς φωτό κάτω).

Οι ανακοινώσεις:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με την ποδοσφαιρίστρια Ελένη Σεργίου. Το συμβόλαιο θα έχει ισχύ από σήμερα μέχρι και την 31/5/21. Καλωσορίζουμε την Ελένη στην ομάδα μας και τις ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με την διεθνή ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Σκοπίων, Julija Zivic, η οποία είναι 19 ετών. Το συμβόλαιο θα έχει ισχύ από σήμερα μέχρι και την 31/5/21. Καλωσορίζουμε την Julija στην ομάδα μας και τις ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ