aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΑπόλλων Ladies: Χάθηκε η πρώτη μάχη, όχι ο πόλεμος

Απόλλων Ladies: Χάθηκε η πρώτη μάχη, όχι ο πόλεμος

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Απόλλων Ladies, ωστόσο δεν κατάφερε να αντλήσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ουκρανίας Χάρκιβ. Οι κυανόλευκες, ηττήθηκαν χθες βράδυ στο Τσίρειο με 1-2, αποτέλεσμα που μείωσε τις πιθανότητες για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ασφαλώς, τίποτα δεν τελείωσε. Στην Ουκρανία, θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Απέμεινε άλλο ένα 90λεπτο και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αρκεί να το πιστέψουν και βεβαίως, να φανούν πιο διεκδικητές στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι.

Η ομάδα της Λεμεσού αντέδρασε μετά το γκολ που δέχθηκε στο 11ο λεπτό και έφερε το ματς στα ίσα με την Φρίντα στο 29΄, ωστόσο οι Ουκρανές, σε μία φάση που δεν «μύριζε» τέρμα, κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό, δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λέπτου. Πλέον, η Αpollon Ladies θα παίξουν τα… ρέστα τους στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η νικήτρια ομάδα, όπως προαναφέραμε, θα αγωνιστεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Η κλήρωση θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 5-6 Οκτωβρίου 2021. Για να φτάσει στη δεύτερη φάση, η ομάδα της Λεμεσού απέκλεισε την FC Ντιναμό Λευκορωσίας και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Η Απόλλων Ladies αγωνίστηκε με τις Μπόλντγουϊν, Αμπράμο, Λέστερ, Βίσκο, Λόκγουντ, Ρικς, Φονσέκα (46′ Σπέτσμαρκ), Χάγκμαν (69′ Παναγιώτου), Θόρντις, Χμίροβα, Φρίντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ