aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΑποχωρεί από το ποδόσφαιρο η παίκτρια θρύλος! (pic+vids)

Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο η παίκτρια θρύλος! (pic+vids)

Η παίκτρια θρύλος του ποδοσφαίρου γυναικών ανακοίνωσε την προσωρινή της απόσυρση από την ενεργό δράση προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Κατά πολλούς πρόκειται για την κορυφαία παίκτρια όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο γυναικών. Η Μάρτα είναι ένας θρύλος του αθλήματος, καθώς έχει αναδειχθεί κορυφαία παίκτρια στον κόσμο 5 φορές (συνεχόμενα από το 2006 μέχρι το 2010). Έτσι, η σημερινή της ανακοίνωση, ότι αποσύρεται έστω και προσωρινά από την ενεργό δράση ήταν φυσικό να προκαλέσει τεράστια έκπληξη σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Η Βραζιλιάνα, η οποία αυτήν τη στιγμή ανήκει στην αμερικανική Ορλάντο Πράιντ, ανακοίνωσε πως θα αφιερώσει αυτήν τη χρονιά στην οικογένειά της. Αναλυτικά, έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Σας ενημερώνω ότι έχω πάρει μια σημαντική απόφαση: αυτήν τη χρονιά θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Άλλωστε, η οικογένεια πάντα έρχεται πρώτη. Σας ευχαριστώ, που πάντα με υποστηρίζετε».

Δείτε παρακάτω βίντεο με highliths του «θηλυκού Πελέ»:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ