aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΑποχαιρέτησε με συγκινητικό μήνυμα τον Βόλο η Ειρήνη Ανδρέου

Αποχαιρέτησε με συγκινητικό μήνυμα τον Βόλο η Ειρήνη Ανδρέου

Την ομάδα του Βόλου στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποχαιρετάει η Ειρήνη Ανδρέου μέσω των Social Media και με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Αναλυτικά:

«Το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα κεφάλαιο στην καριέρα μου έκλεισε. Από τα σημαντικότερα και πιο ωραια χρόνια της πορείας μου στο ποδόσφαιρο Ακαδημία Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004 / AS Volos 2004 WFC Academy. Θα μπορούσα να μιλάω μέρες για την κάθε μία και τον κάθε ένα ξεχωριστά που γνώρισα τα υπέροχα τελευταία 4 χρονια. Σας ευχαριστώ ολους για την πίστη, την δύναμη και την επιμονή. Χάρη σε εσάς πίστεψα στον εαυτό και στις δυνάμεις μου. Δεν σταματήσατε στιγμή να με στηρίζετε, θα είμαι ΠΑΝΤΑ εκεί σαν οπαδός της ομάδας πλέον, από μακριά αλλά και από κοντά. Καλή συνέχεια και γρήγορη επιστροφή στην Α’ εθνικη, εκεί ακριβώς που σας αξίζει! Καλό καλοκαίρι και καλή ποδοσφαιρική χρόνια! Να μην ξεχνάτε να ονειρεύεστε.  ❤️9️⃣ #Teamworkmakesthedreamwork #ΜΟΝΟΒΟΛΟΣ  ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ