aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣGRASSROOTS: Αντίστροφη μέτρηση… αρχίζουν το Σάββατο!

GRASSROOTS: Αντίστροφη μέτρηση… αρχίζουν το Σάββατο!

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Πρωταθλημάτων ΚΟΠ Grassroots MIKEL για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022.

Η μεγάλη παιδική γιορτή του ποδοσφαίρου θα αρχίσει το ερχόμενο Σάββατο 30 Οκτωβρίου και χιλιάδες παιδιά θα απολαύσουν ξανά το αγαπημένο τους άθλημα.

Στα φετινά Πρωταθλήματα θα λάβουν μέρος 870 συνολικά ομάδες, αριθμός ρεκόρ από τότε που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Παιδικά Πρωταθλήματα.

Οι ομάδες προέρχονται από 120 διαφορετικές Ακαδημίες και θα διοργανωθούν 70 Πρωταθλήματα τριών ταχυτήτων και η αγωνιστική τους δράση θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου 2022.

Θα χρησιμοποιηθούν 45 αθλητικοί χώροι και μηνιαία ο αριθμός των αγώνων θα αγγίζει τις 2 χιλιάδες με τη συμμετοχή εννέα περίπου χιλιάδων παιδιών για τις ηλικίες 5-14 ετών.

Όλα τα έξοδα των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Grassroots ΚΟΠ MIKEL 2021/2022 που αφορούν διαιτησία, μίσθωση γηπέδων, ιατρικά έξοδα, υπηρεσίες Επαρχιακών Υπευθύνων και όποια άλλα λειτουργικά έξοδα τυχόν προκύψουν, θα τα επωμιστεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η Mikel Coffee Company είναι η Υπερήφανος Χορηγός των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots, δίνοντας τους και την επωνυμία της, αφού πλέον φέρουν το όνομα Grassroots MIKEL.

Χορηγός διατροφής των Πρωταθλημάτων Grassroots είναι οι υπεραγορές Παπαντωνίου και Στρατηγικός Συνεργάτης Πρωταθλημάτων Grassroots είναι η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ