aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓράφουν στην Ελλάδα για Καλτσά και ΑΠΟΕΛ

Γράφουν στην Ελλάδα για Καλτσά και ΑΠΟΕΛ

Tα μετεγγραφικά σενάρια τόσο για την περίοδο του Ιανουαρίου όσο και για την καλοκαιρινή, άρχισαν να δίνουν και να περνούν στην Ελλάδα και η Κύπρος δεν ξεφεύγει από αυτά. Σήμερα, για παράδειγμα, η ιστοσελίδα SPORTDOG ανάβει φωτιές στην Ανόρθωση, αφού έχει θέμα τον Νίκο Καλτσά αναφέροντας πως ο ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ:

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Για τον Καλτσά… για τον 31χρονο Βεροιώτη ακραίο μεσοεπιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι, έμαθε πως ψάχτηκε ενόψει Γενάρη ομάδα της Super League. O Nίκος Καλτσάς, που πήγε το 2019 ως ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης στην Ανόρθωση, με ένα καλό συμβόλαιο, την τρέχουσα σεζόν στην ομάδα του Κετσπάγια μετράει 15 συμμετοχές/2γκολ/2 ασίστ ενώ αγωνίστηκε ακόμη και δεξί μπακ! Η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στις 700.000 ευρώ ενώ στην Κύπρο κυκλοφόρησε εσχάτως πως ο Καλτσάς βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ και είναι πολύ πιθανό να γίνει γαλαζοκίτρινος το καλοκαίρι. Εκτός κι αν υπάρχουν εξελίξεις νωρίτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ