aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓια τρία χρόνια ο Σαμπάλα στη Βενέτσια

Για τρία χρόνια ο Σαμπάλα στη Βενέτσια

Η Βενέτσια ανακοίνωσε την απόκτηση του Φακούντο Σαμπάλα και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Αργεντινού στην Ιταλική ομάδα.

Η Ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παικτη του ΑΠΟΕΛ για τρία χρόνια με δικαίωμα επέκτασης για άλλον έναν χρόνο

Η ανακοίνωση:

«Η Venezia FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αργεντινού αριστερού μπακ Facundo Zabala, 23 ετών, από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σαμπάλα έχει υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια με οψιόν για τέταρτο χρόνο.

Αφού πέρασε από την ακαδημία της Rosario Central, ο Σαμπάλα μετακόμισε στην Κόστα Ρίκα για να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία με την LD Alajuelense, όπου μέτρησε 60 συνολικά εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις ενώ κέρδισε το CONCACAF League και το πρωτάθλημα Apertura της Primera División της Κόστα Ρίκα.

Τον Ιανουάριο του 2021, ο Σαμπάλα άφησε την Alajuelense για την Ευρώπη, μεταβαίνοντας στον πιο επιτυχημένο σύλλογο της Κύπρου, τον ΑΠΟΕΛ. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο Σαμπάλα πραγματοποίησε 53 εμφανίσεις με πέντε γκολ και μία ασίστ σε εγχώριες διοργανώσεις. Ο Σαμπάλα έχει διπλή υπηκοότητα Αργεντινής και Ισπανικής υπηκοότητας. Καλώς ήρθες Φακούντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ