aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΞυλοτύμβου: Πανάξια πρωταθλητές (video)

Ξυλοτύμβου: Πανάξια πρωταθλητές (video)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκόρ, οι παίκτες του Κώστα Λοΐζου γύρισαν το ματς με τους Χάτζιαρο και Ταύρου και πήραν ακόμα μια νίκη μπροστά στο κατάμεστο γήπεδο της Ξυλοτύμβου Ποδοσφαιρικός Όμιλος 2006!

Το δελτίο Τύπου: «Σαν πρωταθλητές. Ακόμα μια νίκη προστέθηκε στη συλλογή της ομάδας μας για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Μια νίκη που δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού πέραν των τιμωρημένων και τραυματισμένων ποδοσφαιριστών είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μια παθιασμένη ομάδα που αγωνίστηκε για τους δικούς της στόχους.

Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το 16 λεπτό καταφέραμε να ισοφαρίσουμε λίγο πριν το ημίχρονο με τον Κυριάκο Χάτζιαρο και να πάρουμε τη νίκη με γκολ του Παντελή Ταύρου στο 70 λεπτό. Η ομάδα του Ηρακλή Γερολάκκου αν και προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια δεν τα κατάφερε, ενώ εμείς θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ αφού ο αντίπαλος μας άφησε ακάλυπτα τα νώτα του.

Για ακόμα ένα παιχνίδι δείξαμε χαρακτήρα και αποδείξαμε γιατί είμαστε πανάξια οι Πρωταθλητές χωρίς ίχνος αμφισβήτησης. Ενόψει των εορτών του Πάσχα και της επικείμενης διακοπής η ομάδα μας θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων με σκοπό να διατηρηθεί σε πλήρη ετοιμότητα για την συνέχεια. Όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινήσαμε και όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ