aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΞυλοτύμβου: Μεγάλη νίκη και κορυφή! (pics)

Ξυλοτύμβου: Μεγάλη νίκη και κορυφή! (pics)

Το δελτίο Τύπου της Ξυλοτύμβου για τη μεγάλη νίκη επί του Διγενή Μόρφου στο Μακάρειο με 2-0. Με αυτή την επιτυχία ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας.

Αναλυτικά:  «Τεράστιο διπλό για την ομάδα μας στο Μακάρειο απέναντι στον Διγενή Μόρφου με 0-2. Σε ένα αγώνα όπου δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει καμία ευκαιρία ώστε να σκοράρει, ήταν θέμα χρόνου για εμάς πότε θα πετυχαίναμε πρώτοι γκολ. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στο 56 λεπτό με τον Γκονσάλες, με εκπληκτικό σουτ σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 88 λεπτό, κατόπιν γρήγορης αντεπίθεσης, ο Παντελής Ταύρου με ωραίο πλασέ κλείδωσε το διπλό. Για μας ήταν μεγάλης σημασίας αυτή η νίκη, την οποίαν γευτήκαμε μετά από 3 αγωνιστικές και μας εκτόξευσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να επιτευχθεί αυτή η νίκη και πολλές ευχαριστίες στον κόσμο που ήρθε στο Μακάριο και στήριξε την ομάδα.

Επόμενος μας αντίπαλος ο Διγενής Ορόκλινης το ερχόμενο Σάββατο στις 14:30 στο γήπεδο μας. Περιμένουμε όλο τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας ώστε να την σπρώξει προς τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ