aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΞυλοτύμβου: Επιστροφή στις νίκες – Σταθερά πρώτοι (pics/vid)

Ξυλοτύμβου: Επιστροφή στις νίκες – Σταθερά πρώτοι (pics/vid)

Mέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση της Ξυλοτύμβου αναφέρεται στη νέα νίκη, αυτή τη φορά επί του Λεβαδειακού/Σαλαμίνας Λειβαδιών.

Αναλυτικά:

“Σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παραμένει η ομάδα μας μετά την εντός έδρας νίκη της επί του Λεβαδειακού/Σαλαμίνας Λειβαδιών με 1-0, κάνοντας πράξη την υπόσχεση που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές μας μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Hector Gonzalez στο 31 λεπτό, με ωραίο συρτό σουτ έξω από την επανορθωτική. Σίγουρα η νίκη μας δεν ήταν εύκολη, άλλωστε το αποδεικνύει και το στενό σκορ, αφού οι αντίπαλοι μας που αγωνίζονταν για τους δικούς τους στόχους, μας έβαλαν δύσκολα. Χάθηκαν ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, πριν σκοράρουμε εμείς αλλά και μετά ώστε να σημειωθούν περισσότερα γκολ χωρίς όμως αυτό να επιτευχθεί με το σκορ να κλείνει στο εύθραυστο 1-0.

Εμείς συνεχίζουμε την καταπληκτική μας πορεία που έχουμε από την αρχή της χρονιάς και στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε αγώνα ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Ο κόσμος μας για ακόμα μια φορά έφυγε από το γήπεδο με το αίσθημα του νικητή και σίγουρα θα νοιώθει περήφανος για την ομάδα της κοινότητας του, που έχει αυτά τα αποτελέσματα.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ