aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΞυλοτύμβου: «Έγιναν "παράξενα πράγματα" στο γήπεδο»

Ξυλοτύμβου: «Έγιναν “παράξενα πράγματα” στο γήπεδο»

Mέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση του Π.Ο.Ξυλοτύμβου αναφέρεται στο παιχνίδι με την ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα και τονίζει πως για ακόμα μία φορά έγιναν “παράξενα πράγματα” στο γήπεδο.

Aναλυτικά:

“Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο σημερινός (σ.σ.: χθεσινός) μας αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Ε.Ν.Υ. Δγενή Ύψωνα. Σαφώς βελτιωμένοι από την προηγούμενή μας εμφάνιση προσπαθήσαμε αρκετά σήμερα ώστε να πάρουμε το τρίποντο. Βρήκαμε απέναντί μας μια πάρα πολύ καλή ομάδα που μας δύσκόλεψε αφάνταστα. Και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι το οποίο απέκρουσε θεαματικά ο τερματοφύλακας μας Αντρέας Λοΐζου.

Για ακόμα μία φορά έγιναν “παράξενα πράγματα” στο γήπεδο. Λίγο πριν το τέλος ο Hector Gonzalez από πλάγια επιχείρησε σέντρα σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αλλά ο βοηθός το ακύρωσε ως offside υποδεικνύοντας παίκτη άλλο, ότι δήθεν εμπόδισε τον τερματοφύλακα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ε.Ν.Υ. Διγενή Ύψωνα που ήρθαν στο γηπεδό μας και έπαιξαν κσθαρό και τίμιο ποδόσφαιρο. Για εμάς δεν χάθηκε τίποτα. Συνεχίζουμε δυνατά και είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα η ομάδα μας θα επιστρέψει στις νίκες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ