aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΞυλοτύμβου: Άδικη ήττα, ο «πόλεμος» συνεχίζεται (pics)

Ξυλοτύμβου: Άδικη ήττα, ο «πόλεμος» συνεχίζεται (pics)

Aναφορά στο χθεσινό ντέρμπι με τον Διγενή Ορόκλινης κάνει η διοίκηση της Ξυλοτύμβου στην επίσημή της σελίδα στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Την τρίτη μας ήττα δεχτήκαμε στο πρωτάθλημα από τον Διγενή Ορόκλινης, εκτός έδρας. Ένα αποτέλεσμα που σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην όλη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας από πλευράς απόδοσης, ασχέτως των απουσιών που είχαμε αλλά και του άγνωστου για εμάς αγωνιστικού γηπέδου.

Αν και ξεκινήσαμε κάπως χαλαρά τον αγώνα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το 5ο λεπτό, ανεβάσαμε στροφές, πιέσαμε, ισοφαρίσαμε στο 22ο λεπτό με τον Σταύρο Παναγή, και ήμασταν η ομάδα που επεδίωκε το 2ο γκολ πριν το ημίχρονο χωρίς να κινδυνεύουμε. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε να έχουμε κατοχή μπάλας και να πιέζουμε τον αντίπαλο που αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις.

Δύο λεπτά αποσυντονισμού, 58′ και 59′ λεπτό, και λάθη επί λαθών ήταν αρκετά ώστε η ομάδα της Ορόκλινης να σκοράρει δις και να μας βάλει δύσκολα. Εν τούτοις δεν τα βάλαμε κάτω και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Κάπου η ατυχία μας, κάπου η αστοχία μας και κάπου το γεγονός ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλειωμα των φάσεων έφεραν την ήττα. Απλά μειώσαμε σε 3-2 στο 75′ λεπτό με τον Hector Gonzalez που έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Για μας το παιχνίδι αυτό ανήκει ήδη στο παρελθόν. Παραμένουμε σταθερά στην πρώτη θέση, σηκώνουμε κεφάλια πάνω και συνεχίζουμε για την επίτευξη των στόχων μας.
Να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας που ήρθε στην Ορόκλινη σήμερα, ο οποίος ήταν αρκετός, στήριξε τους ποδοσφαιριστές μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στο τέλος τους χειροκρότησε αναγνωρίζοντας έτσι την προσπάθεια τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ