aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΒίντεο: Στους δρόμους το λεωφορείο της Θύρας 9 για τους πρωταθλητές

Βίντεο: Στους δρόμους το λεωφορείο της Θύρας 9 για τους πρωταθλητές

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν οι φίλοι της Ομόνοιας 29ης Μαΐου την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και την άνοδο της ομάδας στη Β’ Κατηγορία. Πέραν των 500 οπαδών της ομάδας εισήλθαν στο Μακάρειο Στάδιο και πανηγύρισαν την επιτυχία του «τριφυλλιού».

Ακολούθησε αυτοκινητοπομπή με το λεωφορείο της Θύρας 9 να προπορεύεται και αρκετά οχήματα να ακολουθούν με προορισμό το οίκημα όπου στεγάζονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας. Πιο γρήγορα και πιο επιτυχημένα δεν θα μπορούσε να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια η Ομόνοια 29ης Μαΐου. Το νεοσύστατο σωματείο τρία χρόνια μετά την ίδρυσή του εξασφάλισε άνοδο στη Β’ Κατηγορία πανηγυρίζοντας ισάριθμα πρωταθλήματα σε αγροτικό, Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ και Γ’ Κατηγορία.

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου επικράτησε 1-0 του Εθνικού Άσσιας στο Μακάρειο το Σάββατο και κλείδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ