aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤρίτο συνεχόμενο τρίποντο για τον Π.Ο. Ξυλοτύμβου (pics)

Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για τον Π.Ο. Ξυλοτύμβου (pics)

Το report της νίκης του με 3-1 απέναντι στον Λειβαδιακός/Σαλάμίνα Λειβαδιών δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ο Π.Ο Ξυλοτύμβου:

«Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα μας που την αφήνει σταθερά μόνη στην κορυφή. Έχοντας ως δωδέκατο παίκτη τον εκπληκτικό κόσμο μας στα Λειβάδεια, αυτή η νίκη δεν χανόταν με τίποτα.

Αν και ο αντίπαλος, Λειβαδιακός/Σαλάμίνα Λειβαδιών προηγήθηκε σχετικά νωρίς, 11 λεπτό, εμείς βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουμε αρχικά με τον Hector Gonzalez στο 31 λεπτό, μετά από εύστοχο κτύπημα πέναλτι και στο δεύτερο ημίχρονο να φέρουμε το παιχνίδι τούμπα. Ο Παντελής Ταύρου στο 58 λεπτό, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Τόμη Χρυσοστόμου, έφυγε στην αντεπίθεση και αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο με μαεστρία πλάσαρε τον εξερχόμενο τερματοφύλακα και σκόραρε κάνοντας το 1-2.

Ο έλεγχος και η κατοχή της μπάλας ήταν τα ζητούμενα στη συνέχεια. Ο αντίπαλος με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθούσε να ισοφαρίσει ενώ εμείς σχεδόν σε κάθε αντεπίθεση ήμασταν επικίνδυνοι. Σε μια από αυτές, στο 78 λεπτό, ο Hector Gonzalez, ενώ βρισκόταν πλάγια στην αντίπαλη περιοχή επιχείρησε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ, η μπάλα κτύπησε σε αντίπαλο και αφού πήρε παράξενη τροχιά κατέληξε στα δίκτυα για να γίνει το 1-3 που έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ποδοσφαιριστές μας να πανηγυρίζουν αυτή την μεγάλη νίκη μαζί με τον κόσμο μας που έδωσε βροντερό το παρόν του και κέρδισε κατά κράτος και την μάχη της κερκίδας. Ευχαριστούμε αυτούς που μας στηρίζουν.

Τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο μόλις στο 5 λεπτό, ο Raul Gonzalez με μυικό πρόβλημα στο πόδι. Ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό και να του ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ