aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤριφυλλοφόρος και ο Ανδρέας Αντωνίου

Τριφυλλοφόρος και ο Ανδρέας Αντωνίου

Το Σωματείο της Ομόνοιας 1948, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Ανδρέα Αντωνίου. Ο 27χρονος επιθετικός διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής σε ομάδες Β’ και Γ’ κατηγορίας, ενώ κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Εθνικού Λατσιών.

«Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην μεγάλη οικογένεια της Ομόνοιας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το τριφύλλι στο στήθος», τονίζεται.

Από την πλευρά του ο παίκτης ανέφερε: «Η μετεγγραφή μου στην Ομόνοια αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Για πρώτη φορά θα αγωνιστώ σε μια ομάδα με τόσο πολύ κόσμο στο πλάι της και είμαι πανέτοιμος να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης. Η Ομόνοια είναι μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ