aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤο... τρίτο ημίχρονο του τελικού (δηλώσεις)

Το… τρίτο ημίχρονο του τελικού (δηλώσεις)

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού μεταξύ της ΠΟ Ξυλοτύμπου και του Εθνικού Λατσιών οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αλλά και ο πρόεδρος των νταμπλούχων μίλησαν στη Cytavision.

Δημητρίου (Εθνικός Λατσιών): Το νεαρό της ηλικίας και πολλοί ήταν πρώτοι σε τελικό. Μπήκαμε φοβισμένα, ήμασταν άτυχοι. Στο δεύτερο μέρος πεισμώσαμε, βάλαμε γκολ, χάσαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε μέχρι τέλος. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, δυστυχώς δεν πήραμε το τρόπαιο στα Λατσιά, ελπίζω άλλη φορά να τα καταφέρουμε.

Χρυσοστόμου (ΠΟ Ξυλοτύμπου): Πρώτο 20λεπτο μπήκαμε δυνατά σκοράραμε, μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος πήρε μέτρα, δεύτερο ομόχρονο αγχωθήκαμε, ευτυχώς τα καταφέραμε και κάναμε περήφανο τον κόσμο μας. Πήραμε το νταμπλ, αυτός ήταν ο στόχος. Είμαστε χαρούμενοι. Θα δούμε από εβδομάδας τι θα γίνει με τον πρόεδρο και το Συμβούλιο.

Γκουγκούνης (ΠΟ Ξυλοτύμπου): Σήμερα έβαλα το πρώτο μου γκολ στο κύπελλο, σε ένα καλό σημείο, κάναμε μία καλή αρχή, πήγαμε με το 2-0. Στο δεύτερο δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση, αλλά κρατήσαμε το 2-1 και πήραμε το κύπελλο. Ο προπονητής με έφερε στην ομάδα, πίστεψε σε εμένα και εγώ το ανταποδίδω.

Γκονσάλες (ΠΟ Ξυλοτύμπου): Ήταν μακριά σεζόν, είμαστε χαρούμενοι. Παίζω για την πατρίδα μου, απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να σταματήσω, πήρα 4 τίτλους σε 2 χρόνια.

Γεωργίου ( Πρόεδρος ΠΟ Ξυλοτύμπου): Ο κόσμος μας είναι η ευχάριστη έκπληξη σήμερα. Νιώθω πολύ συγκινημένος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Θα έχουμε τη Συνέλευση και θα δούμε, αυτός ο κόσμος αξίζει τα πάντα.

Λοΐζου (προπονητής Ξυλοτύμπου): Πολύ μεγάλη σημασία το νταμπλ. Ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο. Βρεθήκαμε και στον τελικό, το χαρήκαμε. Αρχίσαμε πολύ καλά, στο δεύτερο μέρος οπισθοχωρήσαμε, τα Λατσιά δικαιούνταν την ισοφάριση, είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας. Δόξα σοι ο Θεός τα καταφέραμε. Περιμένουμε τον πρόεδρο και θα δούμε. Δυστυχώς ένας φίλος μου έχασε τη γυναίκα του σήμερα και θέλω να του αφιερώσω το κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ