aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘέλουν να γράψουν Ιστορία Κούρης Ερήμης και Σπάρτακος Κιτίου!

Θέλουν να γράψουν Ιστορία Κούρης Ερήμης και Σπάρτακος Κιτίου!

Κούρης Ερήμης και Σπάρτακος Κιτίου διεκδικούν το κύπελλο Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ

Ένα τρόπαιο… περιμένει! Κούρης Ερήμης και Σπάρτακος Κιτίου διεκδικούν το Κύπελλο Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. Ο τελικός θα διεξαχθεί σήμερα, στις 19:30 (Cytavision2), στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα είναι ο Κούρης Ερήμης.

Τόσο ο Κούρης όσο και ο Σπάρτακος Κιτίου, προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό.
Την ομάδα του Κούρη Ερήμης καθοδηγεί ο Ανδρέας Χατζημιτσής, που μαζί του ανέβηκε κατηγορίες και με έντονη μάλιστα παρουσία στα πρωταθλήματα των Μικρών Κατηγοριών. Ο κ. Χατζημιτσής,μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, συνεχάρει τον Σπάρτακο για την άνοδο του και την πρόκριση στον τελικό και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι μια μεγάλη γιορτή και όλοι πρέπει να χαρούν και να απολαύσουν.

Ο Σπάρτακος, μετά την ιστορική άνοδό του στη Β’ Κατηγορία, στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου του κυπέλλου. Ο προπονητής του Σπάρτακου, Μιχάλη Καρατζής, που μαζί του μετρά τρεις ανόδους σε ισάριθμες χρονιές, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τον Κούρη και ευχήθηκε να γίνει ωραίος τελικός και ο καλύτερος να επικρατήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ