aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Θα συνεχίσουμε να κλείνουμε στόματα»

«Θα συνεχίσουμε να κλείνουμε στόματα»

Μέσω ανάρτησης στο Facebook της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, γίνεται αναφορά στην εκπληκτική μέχρι στιγμής πορείας της Λεμεσιανής και στην χθεσινή εκτός έδρας επιτυχία με 3-1 επί της Ελπίδας Αστρομερίτη.

Αναλυτικά:

«Ένα τρενάκι από το μικρό χωριό της επαρχίας Λεμεσού, μια μικρή κοινότητα με λίγες εκατοντάδες κατοίκους κάνει περήφανη όλη τη Λεμεσό. Η ομάδα μας με ένα καταπληκτικό ξεκίνημα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του παγκύπριου πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας και απολογισμό 3 νίκες και μια ισοπαλία βρίσκεται στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα και αποτελεί πλέον ιστορικό γεγονός για το σωματείο μας.

Το τελικό σφύριγμα του χθεσινού παιχνιδιού με την Ελπίδα Αστρομερίτη βρήκε την ομάδα μας να παίρνει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη της και δεύτερη σε εκτός έδρα αγώνα και παραμένει αήττητη. Καταπληκτικοί οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα, παίζοντας κατά διαστήματα υπέροχο ποδόσφαιρο πήραν πανάξια τους τρεις βαθμούς.

Με σκόρερ τους Γιώργο Γραμματικόπουλο (2) και Αντρέα Καραμανή φύγαμε με το διπλό από τη δύσκολη έδρα της Ελπίδας Αστρομερίτη και τώρα η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας στο γήπεδο μας στις 15:30. Δεν μπορεί κανείς να λείπει από αυτό τον αγώνα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Η ομάδα χρειάζεται το κόσμο στο πλευρό της για να συνεχίσει τη τρελή πορεία της, παίζουμε για το χωριό μας, για το Ακρωτήρι για το μπλε και το άσπρο!

Υ.Γ.1: Θα συνεχίσουμε να κλείνουμε στόματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ