aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣυνεχίζει ο Γαρπόζης, ανανέωσαν τρία βασικά... γρανάζια

Συνεχίζει ο Γαρπόζης, ανανέωσαν τρία βασικά… γρανάζια

Στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς παραμένει και συνεχίζει την προπονητική του καριέρα ο Αλέξης Γαρπόζης. Η πολύ καλή δουλειά του και η άψογη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών κατά την τελευταία ποδοσφαιρική χρονιά, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η ομάδα υλοποίησε το στόχο της ανόδου. Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, ήταν θέμα πέντε μόνο λεπτών, να επέλθει συμφωνία και για τη νέα χρονιά, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μαζί με τον Γαρπόζη, συνεχίζουν στην ομάδα και οι συνεργάτες του. Ο βοηθός προπονητή Λεβάν Μαχράτζε, ο προπονητής τερματοφυλάκων Άντρος Χριστοφή και ο γυμναστής Ραφαήλ Παναγιώτου. Και οι τρεις πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί και με αυτούς η συνεργασία μας.

Το Δ.Σ. ανακοινώνει και την επέκταση της συνεργασίας με τον επιθετικό Γιώργο Ξενοφώντος. Ο Ξενοφώντος, ο οποίος ήταν και 1ος σκόρερ στο πρωτάθλημα ΣΤΟΚ με 17 τέρματα, συμφώνησε και συνεχίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά! Το Δ.Σ. του σωματείου, ανακοινώνει επίσης την επέκταση της συνεργασίας με το μέσο Στέλιο Κωνσταντίνου. Ο Στέλιος πήγε στην πιτσιλιώτικη ομάδα τον Ιανουάριο, και με το πάθος του, έδωσε άλλη δυναμική στη μεσαία γραμμή.

Ο αρχηγός της ομάδας Χρίστος Γεωργίου, συμφώνησε σήμερα σε επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΠΕΠ, κλείνοντας έτσι ακόμη μια εκκρεμότητα στο ρόστερ. Ο Χρίστος αποτελεί για πολλά χρόνια σημαία της ομάδας, αναδείχτηκε μέσα από τις ακαδημίες και αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες του σωματείου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ