aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣτοχεύει… Β’ Κατηγορία ο Ονήσιλος (τα πάντα όλα για το ρεπορτάζ)

Στοχεύει… Β’ Κατηγορία ο Ονήσιλος (τα πάντα όλα για το ρεπορτάζ)

Ο πρωταθλητής στο περσινό πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, Ονήσιλος Σωτήρας, είναι αποφασισμένος για μία ανταγωνιστική παρουσία στη Γ’ Κατηγορία ενόψει της νέας σεζόν και στοχεύει να επιστρέψει στη Β’ Κατηγορία.

Μέχρι στιγμής έγιναν πάρα πολλές κινήσεις, αποκτήθηκαν πρωτοκλασάτοι παίκτες για τα δεδομένα της Γ’ Κατηγορίας, ενώ παραμένει ο επιτυχημένος προπονητής Πανίκος Κοσμά. Επίσης, η διοίκηση της ομάδας της Σωτήρας κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που ήθελε, ενώ στο Δ.Σ. υπάρχει νέο αίμα με νέους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν πολλά και να βοηθήσουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πρόεδρος θα είναι ο Κωστάκης Πούρος.

Αποκτήθηκαν οι Αντώνης Μούσιης, Αδάμος Πιερέττη, Ανδρέας Παπαθανασίου, Ανδρέας Λοΐζου, Νότης Νικολάους, Ττόμης Χρυσοστόμου, Τζιοβάνης Κάστανου, Ιωάννης Κκέζος, Μιχάλης Χαραλάμπους και Ανδρέας Στυλιανού

Ανανέωσαν οι Παναγιώτης Μαυρουδής, Μαρτίνος Σολωμού, Τάσος Ευσταθίου, Θεόδουλος Θεοδούλου, Τίμος Κωνσταντίνου, Χάρης Λιοτατής, Χρίστος Ζανέττου, Αντώνης Κατσιάρης, Γιώργος Παρασκεύα και Κώστας Σταύρου.

Η προετοιμασία άρχισε στις 24 Ιουλίου και συνεχίζεται ενώ σύντομα θα γνωστοποιηθούν και τα φιλικά. Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας οι τιμές: η Green Gard στην τιμή των 100 ευρώ και η Gold Gard για τις θέσεις VIP στην τιμή των 200 ευρώ. Με την VIP Gold Gard ο κάτοχος της έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τους αγώνες από τα καινούργια δωμάτια των επισήμων (Boxes) τα οποία κατασκευάζονται μαζί με τις νέες κερκίδες όπου θα του παρέχονται όλες διευκολύνσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ