aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΡαφαήλ Θωμά: «Θέλω να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου»

Ραφαήλ Θωμά: «Θέλω να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου»

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Λειβαδιακού/Σαλαμίνα Λειβαδιών, Ραφαήλ Θωμά, δίνει μαθήματα ζωής καθώς εξηγεί μέσω του Active (107.4 & 102.5) πώς νιώθει που αγωνίζεται με ένα χέρι. «Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες σίγουρα. Έκανα όμως θυσίες και παρόλο που δυσκολεύομαι, το παλεύω και τα καταφέρνω», είπε αρχικά ο νεαρός άσος.

Ακολούθως, Ραφαήλ αναφέρθηκε στο πως καταφέρνει να προσαρμοστεί, ενώ μίλησε για την ηλικία που άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο και ποια ήταν τα παραδείγματά του: «Επειδή είμαι φιλικός τύπος, ήταν πολύ εύκολο για μένα να ενταχθώ σε ομάδα. Άρχισα το ποδόσφαιρο ήταν ήμουν έξι χρόνων (σ.σ. ζει με ένα χέρι από δύο ετών). Από μικρός έβλεπα βίντεο του Ζινεντίν Ζιντάν και του Κριστιάνο Ρονάλντο».

Στη συνέχεια μίλησε για το πώς τον αντιμετωπίζουν οι προπονητές και οι συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν από λίγο καιρό: «Με αντιμετωπίζουν ως ένα ποδοσφαιριστή όπως όλους τους υπόλοιπους. Δουλεύω σκληρά και τα καταφέρνω γι’ αυτό με βάζει ο προπονητής μου να παίζω. Έζησα και ζω μια μεγάλη περιπέτεια. Έχω υποστεί κάταγμα κνήμης και το παλεύω για να περπατήσω όσο πιο σύντομα γίνεται. Μου τοποθέτησαν πλατίνα με οκτώ βίδες. Θα δουλέψω σκληρά να το δυναμώσω το πόδι όσο πιο πολύ μπορώ και θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο».

«Δεν τα παρατάω ποτέ μου, δεν με πήρε ποτέ από κάτω. Για να καταλάβετε, γελούσα στο χειρουργείο. Δεν πρέπει ποτέ να μας παίρνει κάτι από κάτω και αυτό που θέλω να αποτελέσει ένα παράδειγμα σε πιο νεαρά παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν κι αυτά κάποιο πρόβλημα», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ