aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠρόσληψη, άμεση παραίτηση και Σταύρος Γεωργίου ο εκλεκτός

Πρόσληψη, άμεση παραίτηση και Σταύρος Γεωργίου ο εκλεκτός

Ο προπονητής Μάριος Αποστόλου μια μέρα μετά από την επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Λατσιών  όσον αφορά στη συνεργασία των δύο πλευρών, μέσα από γραπτή του δηλώνει την παραίτηση του από το πόστο του προπονητή, εκφράζοντας δημόσια την πικρία του για την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Η τοποθέτηση του προπονητή:

«Μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του από την ομάδα του Εθνικού Λατσιών ο προπονητής Μάριος Αποστόλου με ανακοίνωση του δηλώνει την παραίτηση του για τους πιο κάτω λόγους.

Παντελής έλλειψη οργάνωσης σε θέματα προγραμματισμού (γηπεδικό, θέματα προετοιμασίας, υφιστάμενο ρόστερ, μεταγραφικοί στόχοι κλπ). Ενώ συμφώνησε προφορικά με τον διοικητικό συμβούλιο στις 22 Μαΐου μέχρι σήμερα και παρόλες τις προσπάθειες του δεν του δόθηκε για μελέτη και υπογραφή οποιοδήποτε συμβόλαιο ή γραπτή συμφωνία.

Αθέτηση συμφωνηθέντων αναφορικά με τον προϋπολογισμό (payroll παικτών) της νέας χρονιάς. Αδράνεια στις υποδείξεις του για ποδοσφαιριστές με τους οποίους μίλησε και αξιολόγησε ώστε να γίνουν συναντήσεις για να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Υποσκάψεις του έργου του από μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Παράλληλα ευχαριστώ και δημόσια τους εξωδιοικητικούς παράγοντες που τον πρότειναν για να αναλάβει έστω και προσωρινά στη συγκεκριμένη θέση».

Νέος προπονητής του Εθνικού Λατσιών, θα είναι ο Σταύρος Γεωργίου (φωτό). Ο Γεωργίου άρχισε την προπονητική του καριέρα στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και τα τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονητής στην ομάδα νέων του ΑΠΟΕΛ, η οποία τη σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε και στο UEFA Youth League.

«Ο προπονητής είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την νοοτροπία και την φιλοσοφία του πρωταθλητισμού και των διακρίσεων, καθώς πανηγύρισε αρκετούς τίτλους στην καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και σκληρή δουλεία για να επιτευχθούν οι στόχοι της νέας χρονιάς», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ