aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠριμ και «είναι τρελός ο πρόεδρος»

Πριμ και «είναι τρελός ο πρόεδρος»

Με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας, Ονήσιλλος Σωτήρας, ενημερώνει ότι μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με αντίπαλο τον Διγενή Μόρφου, ο πρόεδρος Κώστας Πούρος μοίρασε πριμ στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά:

«Μετά το τέλος του αγώνα με τον Διγενή Μόρφου και τη νίκη με 3-1 της ομάδας μας, ο πρόεδρος Κώστας Πούρος εισήλθε στα αποδυτήρια, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για ακόμη μία μεγάλη και σημαντική νίκη που πέτυχαν και στην συνέχεια πλήρωσε τους ποδοσφαιριστές για τον μήνα Νοέμβριο.

Σαφώς ευχαριστημένοι οι ποδοσφαιριστές, υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν την σκληρή δουλεία για ακόμη περισσότερες επιτυχίες και στην συνέχεια ρυθμικά άρχισαν να φωνάζουν “είναι τρελός ο πρόεδρος”. Σε ό,τι αφορά στον αγώνα, η ομάδα μας επικράτησε του Διγενή Μόρφου 3-1 με σκόρερ τους Ττόμη Χρυσοστόμου, Παναγιώτη Μαυρουδή και Ανδρέα Αλκιβιάδη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ