aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠήρε Ζάγιατς, Μάντζαλο και Βέστελεϊκ, ανανέωσε ο «πύραυλος»

Πήρε Ζάγιατς, Μάντζαλο και Βέστελεϊκ, ανανέωσε ο «πύραυλος»

Ο ΠΟ Ξυλοτύμβου άρχισε δυναμικά τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, η οποία θα τον βρει πίσω στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, μετά από την παρουσία του σε αυτό της Β’ στην λήξασα περίοδο

Η διοίκηση των ασπρόμαυρων ανακοίνωσε την απόκτηση του κίπερ Ματσέι Ζάγιατς των αμυντικών Χρύσανθου Μάντζαλου και Φρεντερίκ Βέστλεϊκ, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Λοΐζο Μιχαήλ (άλλως «πύραυλος»).

Αναλυτικά:

«Η τεχνική μας ηγεσία, σε συνεννόηση πάντοτε με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, έχει ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά όπου και καθημερινά γίνονται διεργασίες και συζητήσεις τόσο με ποδοσφαιριστές που ήταν στο υφιστάμενο ρόστερ όσο και νέοι.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις τρεις πρώτες νέες προσθήκες μας ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που συμφώνησαν με την ομάδα μας.

1) Με τον πολύπειρο τερματοφύλακα Maciej Zajac έχει συμφωνήσει η ομάδα μας για τη νέα χρονιά. Ο Πολωνός κίπερ που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στην Κύπρο και έχει αγωνιστεί σε αρκετές αξιόλογες ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας μας.

2) Η ομάδα μας ανακοινώνει επίσης την απόκτηση του νεαρού εξελίξιμου, ακραίου αμυντικού, Χρύσανθου Μάντζαλου (Χρύσανθος Μάντζαλος) ο οποίος προέρχεται από τη Νέα Σαλαμίνα και την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΟ Ορμήδειας όπου είχε μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

3) Τέλος, το τρίτο μας απόκτημα αφορά στον νεαρό Άγγλο κεντρικό αμυντικό Φρεντερίκ Βέστλεϊκ ο οποίος αφού ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ανόρθωσης αγωνίστηκε σε Διγενή Ορόκλινης, Ολυμπιάς Λυμπιών καθώς και σε ομάδες της Αγγλίας.

Καλωσορίζουμε και τους τρεις ποδοσφαιριστές στην μεγάλη οικογένεια της Ξυλοτύμβου και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο με την ασπρόμαυρη φανέλα».

Η ανακοίνωση για τον Μιχαήλ: «Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ξυλοτύμβου 2006, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για ακόμη ένα χρόνο με τον Λοΐζο Μιχαήλ (Πύραυλο). Ο Μιχαήλ θα ευρίσκεται στην ομάδα μας για πέμπτο συνεχόμενο χρόνο και δικαίως θεωρείται ως ένα από τα βασικά μας στελέχη. Ευχόμαστε ότι το καλύτερο στον ποδοσφαιριστή μας και πολλές επιτυχίες με την ασπρόμαυρη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ