aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠήρε Κοκότση και Αλεξάνδρου, ανανέωσε με Ταμπούρη

Πήρε Κοκότση και Αλεξάνδρου, ανανέωσε με Ταμπούρη

Σε άλλες δύο μετεγγραφές και μία ανανέωση συμβολαίου προέβη το Δ.Σ. της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Ανακοινώθηκε η απότηση του μέσου Μιχάλη Κοκότση και του αμυντικού Κωνσταντίνου Αλεξάνδρου καθώς και η επέκταση συνεργασίας με τον Γιώργο Ταμπούρη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Αμυντική ενίσχυση. Ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, αποτελεί τη νέα μετegγραφή της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής, μετά από ένα χρόνο στην Αγγλική Haringey Borough FC, επιστρέφει στην ομάδα, για να βοηθήσει με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Κωνσταντίνο, welcome back!

Ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ταμπούρη. Ο δυναμικός μέσος, αποτελεί ακόμη ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του σωματείου. Του ευχόμαστε πιο πολλές επιτυχίες με την ομάδα!

Σημαντική προσθήκη. Το Δ.Σ. ανακοινώνει τη μετεγγραφή του δυναμικού μέσου Μιχάλη Κοκότση. Ο ποδοσφαιριστής, τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόταν με επιτυχία στην Αμαθούς Αγ. Τύχωνα. Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην οικογένεια της ΑΠΕΠ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ