aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια»

«Πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια»

Με ανάρτησή της στο Facebook, η διοίκηση της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου αναφέρεται στην χθεσινή ισοπαλία με τον Λειβαδιακό/Σαλαμίνα, τονίζοντας πως πετάχτηκαν δύο πόντοι στα σκουπίδια.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς η ομάδα μας σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια. Σε ένα παιχνίδι όπου χάσαμε πολλές ευκαιρίες εκ των οποίων μερικές να είναι κλασικές, η ομάδα μας κόλλησε στο 1-1 απέναντι στο Λειβαδιακό. Η ομάδα από τα Λειβάδια προηγήθηκε νωρίς έπειτα από λάθος της ομάδας μας και από εκείνο το σημείο και μετά ήταν σχεδόν ακίνδυνη, πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με αρκετή πίεση προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην ισοφάριση, κάτι που έγινε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου μετά από εξαιρετικό σουτ του Βαλεντίνου Αριστείδου ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας μας.

Όσο κυλούσε ο χρόνος η ομάδα μας πίεζε ολοένα και περισσότερο δίχως να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ που θα μας έδινε τους τρεις πόντους. Βέβαια στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού δεν παίχτηκε και πολύ ποδόσφαιρο αφού σχεδόν κάθε φάση του αγώνα ο τερματοφύλακας του Λειβαδιακού ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης να αναφέρουμε πως στο πρώτο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, υπήρχε καθαρή παράβαση στην αντίπαλη περιοχή, καθώς ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας ανέτρεψε το Γιώργο Ε. με τον διαιτητή της αναμέτρησης να κλείνει τα μάτια του και να μην σφυρίζει την παράβαση! Εμείς συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι, κρατάμε το κεφάλι μας ψηλά και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την αήττητη Πέγεια που θα γίνει στο κοινοτικό στάδιο Πέγειας το ερχόμενο Σάββατο 4/11 και η ώρα 2:30 μ.μ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ