aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠέρασμα και από τα Λύμπια, συνέχεια με κύπελλο

Πέρασμα και από τα Λύμπια, συνέχεια με κύπελλο

Aναφορά στη νίκη επί της Ολυμπιάδας Λυμπιών κάνει η διοίκηση της Ξυλοτύμβου στην επίσημή της σελίδα στο Facebook.

Aναλυτικά:

“Αργά αλλά σταθερά βαδίζουμε προς τους στόχους μας. Ακόμα ένα διπλό προσθέσαμε στη συλλογή μας αφού περάσαμε αλώβητοι από τα Λύμπια καταβάλλοντας την μαχητική και παθιασμένη Ολυμπιάς με 1-0.

Στην μεγαλύτερη του διάρκεια ο αγώνας ήταν δυνατός πάρα τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων άφησαν το πάθος τους για τη νίκη να κυριαρχήσει έχοντας δυνατές προσωπικές μονομαχίες και μαρκαρίσματα. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Κυριάκος Χρίστου Κάζουλος στο 42 λεπτό. Από πλευράς δικής μας χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε και άλλο γκολ ώστε να καθαρίσουμε τον αγώνα. Κάτι που δεν επιτεύχθηκε όμως με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον και η αγωνία να παραμείνουν μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια σε όλους ανεξαίρετα τους ποδοσφαιριστές μας που αγωνίστηκαν και κατάθεσαν ψυχή ώστε να πάρουμε ένα σπουδαίο διπλό και να ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία αφού οι διώκτες μας απώλεσαν βαθμούς. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα μας Αντρέα Λοΐζου που για μια ακόμα αγωνιστική ήταν πραγματικός κέρβερος και κυριολεκτικά με τις εκπληκτικές του αποκρούσεις “κατέβασε τα ρολά”.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας που ήταν στα Λύμπια, στήριξε την ομάδα μέχρι το τέλος και μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική ηγεσία πανηγύρισαν μια μεγάλη και σημαντική νίκη.

Την ερχόμενη Τετάρτη αγωνιζόμαστε εκτός έδρας η ώρα 15:00 με τον Χαλκάνωρα Ιδαλίου για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Στόχος μας και πάλι η πρόκριση στο τελικό. Ελάτε και στηρίξετε την ομάδα μας. Την ομάδα της κοινότητας μας.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ