aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠέντε αξιόλογες μετεγγραφές και μία ενδεκάδα ανανεώσεων στον Χαλκάνορα!

Πέντε αξιόλογες μετεγγραφές και μία ενδεκάδα ανανεώσεων στον Χαλκάνορα!

Πέντε μετεγγραφές και μία ενδεκάδα παικτών οι οποίοι συνεχίζουν στην ομάδα ανακοίνωσε ο Χαλκάνορας Ιδαλίου στην προσπάθεια που γίνεται για μία ανταγωνιστική σεζόν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Στην ομάδα θα ενσωματωθούν και τέσσερις νεαροί από την Ακαδημία, ενώ επιστρέφουν οι νεαροί Κυριάκος Σέπος, Δημήτρης Γρούτας και Μάριος Κυπριανού.

Σχετικά με τις μετεγγραφές, ανακοινώθηκαν οι Μπολμποσιάν, Κουμπαρής, Τσαγγάρης, Γεωργίου και Γραμματικόπουλος: «Ο Χαλκάνορας ανακοινώνει την διετή συνεργασία με τους Roman Bolmposian, 32χροχο αμυντικό, τον 22χρονο αριστεροπόδαρο full back Γιώργο Κουμπαρή, τον 19χρονο αμυντικό μέσο Ιωάννη Τσαγκάρη και τους επιθετικούς Ττίμη Γεωργίου, Γιώργο Γραμματικόπουλο 20 και 30 χρονών αντίστοιχα».

Οι παίκτες που ανανέωσαν είναι οι Ζάνος Μυτίδης, Νίκος Παπαζαχαρίου, Φάνος Βασιλείου, Μιχάλης Κίκας, Μιχάλης Κοναρής, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, Χρήστος Νικολάου, Μαρίνος Πέζουνος, Ανδρέας Δημητρίου, Κωνσταντίνος Ανθίμου, Γιώργος Μαλάης.

Η Τεχνική Ηγεσία είναι πολύ ικανοποιημένη μέχρι τώρα και παρά την πληρότητα του ρόστερ θα προχωρήσει με την αρωγή της Διοίκησης και στην απόκτηση συγκεκριμένου και μόνο επιθετικού που βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα και η περίπτωσή του είναι δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη. Ο κόουτς Νώντας Χριστινάκης στηρίζει πολλά στις κινήσεις που έγιναν κι ευελπιστεί πως θα δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ