aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαρελθόν ο Δράκος, ανάλαβε ο Στυλιανού

Παρελθόν ο Δράκος, ανάλαβε ο Στυλιανού

Το τέλος τη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Δράκο ανακοίνωσε η Ολυμπιάδα Λυμπιών. O Δημήτρης για προσωπικούς λόγους εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δημήτρη για την επιτυχημένη παρουσία του στο πάγκο της ομάδας μας τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 5ης θέσης την αγωνιστική περίοδο 2016-17, κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία στην ιστορία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε κάθε καλό σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Αντικαταστάτης θα είναι ο Γιώργος Στυλιανού, ο οποίος στην περσινή περίοδο ήταν μέλος της προπονητικής ομάδας της Ελπίδας Αστρομερίτη και συγκεκριμένα προπονητής στην ομάδα Κ-19 με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

«Καλωσορίζουμε λοιπόν τον κ. Στυλιανού στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Το Δ. Σ. της ομάδας μας θα στηρίξει όλες τις προσπάθειες για να επιτευχθούν οι στόχοι και το πλάνο του νέου μας προπονητής», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ