aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαραμονή Δασκαλάκη, τέσσερις ανανεώσεις, δύο μετεγγραφές και εκπλήξεις που θα ταρακουνήσουν

Παραμονή Δασκαλάκη, τέσσερις ανανεώσεις, δύο μετεγγραφές και εκπλήξεις που θα ταρακουνήσουν

Στο τιμόνι της Εληάς Λυθροδόντα θα βρίσκεται και την νέα σεζόν ο Δημήτρης Δασκαλάκης. Η ομάδα ξεκίνησε τον προγραμματισμό για την νέα χρόνια ανακοινώνοντας τέσσερις ανανεώσεις παικτών και δύο νέες προσθήκες.

Η ανακοίνωση:

«Το σωματείο μας ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τους Αλέξανδρο Λαγό, Κωνσταντίνο Μήνα, Ανδρέα Τζιακουρή και Κυριάκο Βασιλείου. Επίσης ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τους τερματοφύλακες Βασίλη Θεμιστοκλέους και Πολύ Ανάσταση. Καλωσορίζουμε και τους δύο στην οικογένεια του ιστορικού μας σωματείου και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα.

Επίσης στην ομάδα συνεχίζουν προπονητής Α’ ομάδας Δημήτρης Δασκαλάκης και τεχνικός διευθυντής Ανδρέας Ελευθερίου, Υπεύθυνος α’ ομάδας και ομάδας Κ19 Φίλιππος Κυριάκου. Μείνετε συντονισμένοι και έρχονται και οι εκπλήξεις που θα ταρακουνήσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ